Звездата на Нова телевизия Николай Дойнов е грижовен мъж и

...
Звездата на Нова телевизия Николай Дойнов е грижовен мъж и
Коментари Харесай

Ники Дойнов пак доказа, че е баща за пример

Звездата на Нова телевизия Николай Дойнов е грижлив мъж и татко, който посвещава всяка свободна минута на фамилията си, видяха папараците на „ Уикенд ”. Те го уловиха в кадър с жена му Адриана Стоянова, която се крие от всякаква гласност, и едногодишния им наследник Марко на път за детската консултация в кварталната поликлиника в ж.к. „ Редута ”. 

Тези дни Ники за следващ път потвърди, че е примерен родител. Телевизионерът изскочи от входа на жилищния блок, в който живее със брачната половинка си и невръстния им наследник. Водещият настани малчугана в детско столче на задната седалка на фамилния „ Мерцедес ” и отвори багажника на автомобила, с цел да направи място за сгъваемата бебешка количка. Няколко минути по-късно от входа излезе и красивата Адриана , бутайки количката на Марко с дамската си чанта в нея. Щом я зърна, Ники незабавно пое бебешкото возило от ръцете й, връчи й чантата и се зае с разглобяването на количката. След като я напъха в багажника, двамата с Адриана се качиха в колата и отпрашиха към поликлиниката. 

45-годишният водещ на новините на Нова телевизия от 7 години дели живота си с красивата брюнетка, а след раждането на Марко дефинитивно скъса с живота на нехаен мъж. „ Ники е имал надалеч по-интересни дами до себе си, само че Адриана му оказа изключително въздействие. Тя го схваща доста и не се сърди, че обръща повече внимание на кариерата си. Освен това крие връзката им и персоналния им живот, а не се пробва да извлича дивиденти от нея, както са правили мнозина ”, споделят сътрудници на водещия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР