Звездата на Нова телевизия има дългогодишна приятелска връзка с Папи

...
Звездата на Нова телевизия има дългогодишна приятелска връзка с Папи
Коментари Харесай

Ексклузивно! Папи Ханс във връзка с водеща на Нова телевизия

Звездата на Нова телевизия има дългогодишна другарска връзка с Папи Ханс. Тя е приключила Руската гимназия в София, а по-късно МИО в УНСС, където е състудентка с Папи Ханс. Двамата са доста близки и до ден сегашен. Имат доста приятни мемоари дружно.

Анна-Мария Конова е водеща на публицистичното предаване на NOVA „ Пресечна точка “, което всеки работен ден показва уголемен коментар на значимите тематики от деня. Тя се причислява към екипа напролет на 2021 година като кореспондент в Новините, отразявайки политическите събития в страната. От август 2022 до август 2023 година тя е водеща на съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “, до момента в който титулярната водеща Марина Цекова e в отпуск по майчинство.

„ Не пропущам негов концерт, обичани са ми песните му “ – споделя Конова.

Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс, несъмнено е една най-лиричните души на българската музикална сцена. Макар да не е артист, както самият той споделя, несъмнено може да се похвали с много лоялна аудитория.

Отношенията на изпълнителя и водещата са другарски. Припомняме, че Папи е в интимна връзка със Сара Драгулева, която е на 27 години.

Инфо:  marica.bg

Тагове: Анна-Мария Конова Папи Ханс Нова телевизия Пресечна точка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР