Звездата на НБА Денис Родман ще бъде в Сингапур по

...
Звездата на НБА Денис Родман ще бъде в Сингапур по
Коментари Харесай

Денис Родман ще „свети“ на Ким и Тръмп в Сингапур

Звездата на НБА Денис Родман ще бъде в Сингапур по време на срещата сред американския президент Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен-ун. Глиста ще дойде страната ден преди историческата среща на 12 юни, оповестява „ Ню Йорк поуст “.

Източници настояват, че някогашният баскетболист даже може да изиграе значима роля в договарянията. Известно е, че той в е съвсем другарски връзки с Ким.

„ Независимо какво си мислите за неговото приъствие, едно нещо е несъмнено – рейтингите ще скочат до небето. В доста случаи в обстановки, които изискват комплицирана дипломация, страните избират да показват „ посланици на благосклонност “ и, без значение дали сте съгласни или не, Денис Родман дава отговор на тези критерии “, декларира източникът.

Огромният на растеж състезател, който изненада всички с другарските си връзки с Ким – миньон спрямо него, е посещавал Северна Корея пет пъти. Приписват му се заслуги за договарянето на срещата с американския президент.

В изявление през април Родман обяснил, че Ким не разбирал Доналд Тръмп до момента в който спортистът не му дал копие от книгата на президента „ Изкуството на договорката “ като подарък за рождения му ден през 2017. „ Мисля, че Ким не осъзнаваше кой е Доналд Тръмп по това време, допускам, до момента в който не стартира да чете книгата и стартира да го схваща “, сподели той.

„ Не желая да си отдавам всички заслуги. Не желая да седнал съм там и да споделям: „ Направих това, направих това “. Това не е моето желание. Моето желание беше да отида там и да бъда състезателен дипломат в Северна Корея, с цел да могат хората да схванат какви са хората в Северна Корея “, изясни той.

Представител на Родман изясни, че баскетболистът е приказвал за пътешестване в Сингапур, само че дефинитивни проекти не са правени. Той подсети по какъв начин добре Ким одобри Родман преди години, когато за договаряния сред двете страни никой не можеше да си намерения.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР