Звездата на националния отбор на Уелс Гарет заяви, че бъдещето

...
Звездата на националния отбор на Уелс Гарет заяви, че бъдещето
Коментари Харесай

Бейл: Бъдещето ми не зависи от мача с Украйна

Звездата на националния тим на Уелс Гарет съобщи, че бъдещето му във футбола не зависи от резултата в плейофа против за класиране на Мондиал 2022. към този момент удостовери, че се разделя с испанския. 32-годишният футболист е свързван със завръщане в британския, където игра чартърен през сезон 2020/2021.

„ Не бих споделил, че бъдещата ми кариера зависи от идния дуел. Сега мисля единствено за това, което ни следва. Чака ни значим мач, върху който сме съсредоточени “, разяснява Гарет Бейл и добави, че към този момент има много предложения за нов клуб. Той добави, че няма да се извинява на Украйна, в случай че националният тим на Уелс ги в профил в квалификациите, с цел да стигне до първото си присъединяване на Мондиал от 1958 година насам. „ Колкото и извънредно да звучи, не. Това е футболен мач, съревнование и желаеме да се представим добре “, съобщи Бейл на въпрос дали би се извинил, в случай че разочарова почитателите на Украйна. „ Всички съчувстваме на Украйна. Спортът сплотява всички. Разбираме какво би означавало за тях, само че ние също желаеме да се класираме за Катар. “, добави Гарет Бейл.

Футболистът съобщи още, че за неговата татковина е доста значимо да стигне до присъединяване на Мондиал 2022. „ Не го крием. Били сме единствено на едно Световно състезание “, сподели още националът на Уелс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР