Звездата на националния отбор на ХърватияЛука Модрич беше разочарован, след

...
Звездата на националния отбор на ХърватияЛука Модрич беше разочарован, след
Коментари Харесай

Лука Модрич: Тъжни сме, искахме да сме на още един финал

Звездата на националния тим на ХърватияЛука Модрич беше отчаян, откакто “шахматистите ” отпаднаха на полуфиналите на Световното състезание в Катар след загубата с 0:3 от Аржентина. Той разкритикува съдийството на италианеца Даниеле Орсато.

" Не трябваше да се случи по този начин, само че е нужно да се възстановим и да се опитаме да спечелим мача за третото място. Тъжни сме, искахме да сме на още един край. Трябва да поздравим Аржентина ", сподели играчът, който на 37 години може би взе участие на последното си Световно състезание.

Футболистът на Реал Мадрид дефинира като " основни " две решения на рефера, едното от които е да не отсъди дузпа в тяхна изгода. " Бяхме добре, контролирахме играта и този корнер, който съдията не ни даде, и дузпата, която за мен не беше даже една, промени всичко. Аржентинецът шутира и се сблъсква с нашия вратар, той отива към него, аз не мога да допускам, че той даде тази дузпа. Това промени малко хода на мача. Но не можем да променим нищо, би трябвало да се възстановим и да се опитаме да спечелим идващия дуел ", добави той.

За Модрич да играеш за третото място " не е наказване ", тъй като " в никакъв случай не е, да играеш за Хърватия ". За шести път в историята двукратните международни първенци от Аржентина доближиха до край на Световно състезание, където на 18 декември ще играят с спечелилия от мача сред Франция и Мароко.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР