Звездата на националния отбор на Хърватия Лука Модрич критикува ФИФА

...
Звездата на националния отбор на Хърватия Лука Модрич критикува ФИФА
Коментари Харесай

Модрич: На ФИФА не им пука за играчите

Звездата на националния тим на Хърватия Лука Модрич подлага на критика ФИФА поради международната подготовка с Косово, която стартира в събота, само че поради поройния дъжд беше прекратена и по-късно се доигра в неделя.

Срещата стартира в събота, само че в 27-ата минута беше прекъсната и довършена в неделя след обяд. Както е известно, Хърватия измъкна успеха с 1:0.

„ В петък вечерта ни споделиха, че мачът няма да бъде игран в събота. Затова си легнахме по-късно. Сутринта ни разсъниха рано-рано. Все едно сме в армията! Оказахме се незадоволително готови за срещата. ФИФА сподели, че не се вълнува от положението на футболистите. Единствено я интересува срещата да се играе. Теренът в събота беше непоносим. Това обаче не вълнуваше никого. Ако във ФИФА ги беше грижа, щеше да отсрочат мача ни с Турция за сряда.

Не желаех да играя в събота. Съдията ми сподели, че е срещу мачът да стартира. За тези 20 минути, които бяхме на терена, имаше доста моменти за едно занимателно домашно видео. Това не е сериозен футбол “, разяснява Модрич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР