Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път

...
Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път
Коментари Харесай

Звездата на Народния театър Владимир Пенев отпразнува за втори път своя 64-ти рожден ден

Звездата на Народния спектакъл Владимир Пенев отпразнува за повторно своя 64-ти рожден ден.

Той посрещна най-личния си празник на 24 октомври в компанията на най-близката си другарка Мартина Вачкова в Дубай, а през уикенда се почерпи с другари и в София.

" Всички обичат Владо Пенев! И го честват! ", написа Мартина Вачкова в персоналния си профил в Инстаграм и показа кадър от празненството в столично заведение, без да издава кое е. На фотографията с изключение на Марта и Владо са и актьорите Теодора Духовникова, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и неговата половинка Диана Алексиева. Всички те са с усмивки на лица, признаха, че купонът е бил радостен и занимателен. Сред поздравяващите под обявата се открои певицата Нина Николина, която написа: " Честит да е ", а измежду далите своя лайк са близката им другарка Дарина Павлова и режисьорът Виктор Чучков.

Ден откакто чества рождения ден на Владо Пенев, артистът Юлиан Вергов посвети съботната си вечер на концерт на " Колдплей " в Буенос Айрес. Но прожектиран на огромен екран в столично кино, артистът и жена му изгледаха зашеметяващия театър от разбиващото върхове международно турне на бандата - Music Of The Spheres, на огромен екран, с грандиозно международно предаване онлайн на разпродадения концерт на групата на стадион Ривър Плейт в Буенос Айрес. " Почти съм си в Аржентина! ", пошегува се с почитателите си Вергов и си пусна стори от кинозалата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР