Звездата на Наполи Хвича Кварацхелия, който за един сезон в

...
Звездата на Наполи Хвича Кварацхелия, който за един сезон в
Коментари Харесай

Нюкасъл даде празен чек на Кварацхелия, а той го хвърли в коша! Остава в Наполи за жълти стотинки

Звездата на Наполи Хвича Кварацхелия, който за един сезон в Серия " А " притегли вниманието на най-големите европейски клубове, отхвърли огромна и прекомерно богата оферта от британския Нюкасъл да премине на " Сейнт Джеймс Парк " това лято, оповестяват британски медии.

Списъкът със заинтригувани страни беше дълъг за Кварацхелия, само че малко клубове могат да си разрешат да го наемат, тъй като цената му е най-малко 100 милиона евро, колкото би желал Наполи, само че Нюкасъл се опита да се свърже с него и с доста богата оферта за контракти с него и по-късно да влезе в договаряния за трансферна отплата с Аурелио де Лаурентис.
 Агентът на Кварацхелия договаря с Наполи за нов контракт на грузинеца
Агентът на Кварацхелия договаря с Наполи за нов контракт на грузинеца

Вижте детайлности

Според " Il Mattino ", Кварацхелия незабавно е отхвърлил Нюкасъл, макар че офертата е била доста огромна, и е повторил същото пред няколко други клуба, че сега фокусът му е единствено да играе за Наполи.

Кварацхелия взима единствено 1,2 милиона евро заплата, откогато пристигна предходната година от Динамо Батуми, само че се знае, че скоро ще получи нов контракт с доста по-висока заплата, от шест милиона евро на сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР