Звездата на Монако Майк Джеймс се изказа ласкаво относно представянето

...
Звездата на Монако Майк Джеймс се изказа ласкаво относно представянето
Коментари Харесай

Един от най-добрите играчи в Европа похвали Везенков

Звездата на Монако Майк Джеймс се изрече ласкаво по отношение на представянето на Александър Везенков през сегашния сезон в Евролигата. Както нормално, американецът употребява профила си в " Туитър ", с цел да похвали българския национал, който прави най-силния си сезон в европейския баскетболен хайлайф.

" Защо, за Бога, Везенков постоянно е свободен? Движението му без топка безспорно е ужасно, само че вие даже не се пробвате да разузнаете играта му и се надявате, че ще го спрете просто по този начин... Той е неукротим тази година ", написа Джеймс.

Джеймс показа обявата си по време на вчерашния мач на Олимпиакос против АСВЕЛ, в който Везенков записа 16 точки и 6 битки. Двубоят обаче завърши мъчително за гърците, които изпуснаха задатък от 21 точки и в последна сметка изгубиха срещата след тройка в последната секунда на Амин Нуа.

Тази година Везенков записва приблизително по 19.6 точки, 7.3 битки и 2.1 асистенции при коефициент на потребно деяние от 25.9.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР