Звездата на може да не играе във финала на Шампионската

...
Звездата на може да не играе във финала на Шампионската
Коментари Харесай

Неймар е заплашен от дисквалификация за финала?

Звездата на може да не играе във финала на Шампионската лига, твърди " The Sun ". Причината не е травма, а глупава постъпка на бразилеца, която заплашва да го лиши от присъединяване в последния дуел от шампионата.

След края на полуфинала против (3:0) Неймар си замени фланелката със бранителя на немския отбор. Това се явява нарушаване на признатия от УЕФА протокол за осъществяване на мачовете от европейските клубни шампионати. Протоколът дефинира обсега на хигиената и хигиеничните процедури, както и процедурата за тестване за COVID-19.

Neymar could be banneed from playing in Champions League final after breaking new Uefa protocol
— The Sun Football (@TheSunFootball) В протокола категорично е упоменато, че футболистите би трябвало да се въздържат от замяна на фланелки и се прибавя, че възможни нарушавания могат да доведат до санкции, съобразени с дисциплинарния устав на УЕФА.

Преди подновяването на сезона в Шампионската лига беше обявено, че при случай на замяна на фланелки сред футболисти, съответните играчи ще бъдат сложени в изолираност за интервал от 12 дни.

Neymar and Mbappe have just reached a UCL final and the first thing they mention is Ole Gunnar Solskjær

— ™ (@RealistGlizzy) Неймар изигра доста мощен мач против Република България Лайпциг. Бразилецът удари две греди преди почивката, а след нея блесна с майсторска асистенция за гола на.

28-годишният нападател беше доста благополучен след мача и разгласява видео от съблекалнята, на което се вижда по какъв начин чества класирането за финала дружно с. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 18 август  Ред Бул Лайпциг 0:3краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР