Звездата на Милан Златан Ибрахимович поставил под съмнение работата на

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович поставил под съмнение работата на
Коментари Харесай

Златан скочил на Газидис: Милан няма проект, тук съм само заради моята страст

Звездата на Милан Златан Ибрахимович сложил под подозрение работата на изпълнителния шеф Иван Газидис, пишат водещите италиански издания през днешния ден. Това се случило през вчерашния ден по време на среща сред клубния началник и няколко представители на футболистите.

Въпреки че играчите на тима се съгласили с предлагането техните заплати за април да бъдат понижени с 50%, те възнегодували от момента на осъществяване на срещата, както и от отдалечеността на Газидис от тях, като не го били виждали от 4 май. Най-деен бил 38-годишният нападател. “Защо те нямаше толкоз дълго и се появяваш 48 часа преди полуфинала за Купата? Това не е същият Милан отпреди, има прекалено много неустановеност. Това към този момент не е моят Милан, няма никакъв план. Щом съм тук, то е единствено поради моята страст”, декларирал Ибрахимович съгласно “Гадзета дело спорт” и “Кориере дело спорт”. “Да, правилно е, Милан не е това, което беше, що се отнася до триумфи и финанси”, съгласил се Газидис, който уверил футболистите за желанието на притежателите от “Елиът” да възродят клуба и за тяхната взаимност в интервала на световна рецесия.
Gazidis and Ibrahimovic had a heated confrontation today at Milanello. At the end the two have cleared the air about everything. The Milan CEO explained the projects of the club and the investments to the entire squad https://t.co/WkX58Lz1Db
— Milan Eye (@MilanEye) June 10, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР