Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде поредното си интервю напоследък.

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде поредното си интервю напоследък.
Коментари Харесай

Ибрахимович: Изтощен съм наистина много, не мога повече!

Звездата на Милан Златан Ибрахимович даде следващото си изявление в последно време. Един от въпросите беше обвързван с обстоятелството, че сега 39-годишният нападател е надалеч от своето семейство, което живее в Швеция, до момента в който опитният нападател е в Милано.

Запитан от 7Corriere дали неговото семейство му липсва, Ибрахимович отговори: " Много, в действителност доста. Изтощен съм, не мога повече. Бих желал да остана до моята брачна половинка и децата ми - Максимилиан и Винсънт, които са на 14 и 13 години и живеят в Швеция. Дали съм се опитвал да пътувам до такава степен отвреме-навреме? Повярвайте, пробвах. Стефано Пиоли обаче ми отвърна, че не мога да пътувам и че си имам семейство и на " Миланело ".

Каза ми, че там си имам 2 момчета, само че тук те са 25 и се нуждаят от мен. Дали имам огромни упования към синовете ми? И от тях чакам дисциплинираност. Когато играят футбол, не им върша оценка като татко, а като футболист. Преди всичко не трябва да го вършат поради мен. Дали се любуват на играта? Дали демонстрират пристрастеност? Дали упражняват съществено? Ако да, то тогава всичко е наред ".

Междувременно, Златан изпрати необичайно благопожелание за Коледа в обществените мрежи. Опитният голмайстор разгласява фотография на междинен пръст и написа: Merry Chriztmaz (Весела Коледа - б.р.), заменяйки някои от буквите на втората дума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР