Звездата на Милан - Рафаел Леао, е много близо до

...
Звездата на Милан - Рафаел Леао, е много близо до
Коментари Харесай

Сделката е факт: Милан обявява новия договор на Леао другата седмица

Звездата на Милан - Рафаел Леао, е доста покрай сключване на нов контракт с клуба. Двете страни са прецизирали множеството противоречиви въпроси и се чака подписването на договора да стане публично факт другата седмица. Sky Italia и журналистът Фабрицио Романо разкриват някои елементи от новия контракт.

Португалският национал ще се обвърже с „ росонерите “ до 2028-а година. Той искаше заплата в размер на 7 милиона на сезон, само че в последна сметка се е съгласил тя да е 5 милиона, като към нея ще бъдат включени разнообразни бонуси според от представянето му.

Друг значим миг в новия контракт е, че в него клаузата за откупуване на футболиста ще бъде вдигната до 175 милиона евро. По този метод се чака да бъде отхвърлен интереса на тимове като Челси, Манчестър Юнайтед, Пари Сен Жермен и Ливърпул, които се очакваше да наддават за 23-годишното крило.

Постигната е сделка и с Лил, който се е съгласил да изплати сериозна част от сумата, която Леао дължи на предходния си клуб Спортинг Лисабон за непозволено преустановяване на контракта. Милан пък купи португалеца от френския клуб през 2019-а година за 29,5 милиона евро.

Очаква се от Милан да разгласят публично новия контракт на Леао през идната седмица.

AC Milan will announce Rafa Leão's new contract next week, documents are already signed since Thursday.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР