Звездата на Marvel, станал световноизвестен с ролята си на комиксовия

...
Звездата на Marvel, станал световноизвестен с ролята си на комиксовия
Коментари Харесай

Крис Евънс: най-секси на света ли?

Звездата на Marvel, станал знаменит с ролята си на комиксовия герой  Капитан Америка в шест кино лентата, бе провъзгласен за най-секси мъж на света за 2022 година от обичайна ранглиста на списание People. Висок е 1,83 м, тежи 80 кг (при това – най-вече от мускули, в случай че не вярвате, гледайте го във всичките му филми, наложително има най-малко една гола сцена). В случай че за вас външността не е всичко, ето и малко вътрешна информация. 1. Крис Евънс си има гадже,
а това в никакъв случай не е добра концепция за звезда, от която се желае просто да е секси и без гадже. От към година артистът (41 г.) излиза с 25-годишната португалска актриса Алба Баптиста, добила популярност с ролята си в сериала Warrior Nun и с… обстоятелството, че е гадже на Крис Евънс. Новината трансформира доста от почитателите му във врагове, тъй като съгласно тях Капитан Америка ги е подвеждал да си мислят, че е самичък. След като завоюва купата на сп. People, Евънс проговори за приятелката си, само че това стана тъкмо към Хелоуин, когато Баптиста представяше нов филм със свое присъединяване – “Mrs. Harris Goes to Paris ”. Естествено, всички заподозряха, че разкрива връзката си не с цел да е почтен с почитателите си, а с цел да даде рамо на гаджето си в рекламата на кино лентата.

2. Крис Евънс въпреки всичко е имал и други гаджета. И е сантиментален.
Списъка започваме с Кейт Босуърт, за връзката му с която през далечната 2000 година се носят единствено клюки. Всичко тръгнало от снимачната площадка на взаимния им филм The Newcomers и траяло няколко месеца. Следва първата му в действителност сериозна връзка, още веднъж с актриса – Джесика Бийл, с която са дружно сред 2001 и 2006 година и даже разискват брак, въпреки че в последна сметка не стигат и до годеж. Бийл свидетелства, че за един неин рожден ден Капитан Америка обсипал цялото им легло с разнообразни на цвят розови листа, в това число и от най-екзотични сортове рози.  После идва къса връзка с Кристина Ричи, с която се появяват дружно на Мет Гала през 2007 година, а това явно значи доста. 2014 година май е значима година в интимната биография на Евънс, тъй като тогава реализира детската си фантазия да излиза със Сандра Бълок. Той нееднократно е казвал, че е бил влюбен в Бълок като младеж. Все отново може би „ гаджета “ не е най-уместната дума за този случай. 2015 година е годината на Лили Колинс, а 2020-а – тази на Лили Джеймс, като и в двата случая става въпрос за доста летливи взаимоотношения. И след това идва времето на Алба Баптиста. Нищо чудно да пропущаме някое име.

3. Крис Евънс обича (и може) да танцува степ.
Е, не е толкоз добър като Джин Кели, само че въпреки всичко много си го бива. Майка му, която е дълготраен шеф на спектакъл, го е научила. Какво друго ѝ дъл-жи? Ролята на Капитан Америка да вземем за пример. В началото той си разрешава първосигнално да я отхвърли, защото е уверен, че ще му коства по този начин приятната анонимност, на която се радва до оня миг. Никой не го стопира, с цел да беседва с него, никой не го снима, нито го преследва. Евънс в действителност не желае да се раздели със свободата си, само че майка му му споделя: „ Ти вманиачен ли си! “ И той приема ролята. И тя в действителност го лишава от анонимността му. Но пък сещате ли се за някой неизвестен, спечелил купата „ най-секси мъж на света “?
     
4. Крис Евънс е будист. През 2005 година Евънс се записва на нещо като курсове по будизъм в Лос Анджелис и през 2006 година дружно с останалите от групата отпътува за Индия, където прекарва към три седмици в будистки ашрам в Ришикеш – вършат височинни преходи в Хималаите и къс палатков лагер на брега на свещената река Ганг. В резултат на прекарването Крис приема будизма и стартира да приказва по този начин: „ Да си супергерой на екрана не е толкоз мъчно. Истинската суперсила е да успееш да успокоиш съзнанието си, когато вътрешният звук стане прекомерно мощен “. Е, и си прави татуировка с дълъг откъс от будистко обучение. Той има още шест татуировки като една от най-скъпите на сърцето му е отдадена на най-хубавия му другар, умрял в злополука през 2003 година

5. Крис Евънс постоянно се подлага на терапия за управление на тревогата. За първи път усеща съществено вътрешно напрежение, когато поема ролята на Капитан Америка. Особено рекламното турне с многото пътувания и червени килими го кара да се усеща, по личните му думи, по този начин, като че ли стъп-
ва върху нажежени въглени. Веднага се записва на терапия, която продължава да посещава и до през днешния ден, усеща се все по-добре в кожата си, а близкият му другар Робърт Дауни Джуниър, или другояче казано Железния човек от „ Отмъстителите “ на Marvel, свидетелства, че откакто почнал да се бори с пристъпите на тревога, Крис е станал доста по-спокоен, бодър и занимателен вид.

6. Крис Евънс е съвършената холивудска звезда. Той е просто безукорен – има напълно бели холивудски зъби (баща му е зъболекар), напълно поддържана физика (всеки ден по два часа), интересува се от източна философия, обожава родителите си, фамилията си, кучето си, вслушва се в препоръките на мама, посещава терапия превантивно, не пие, не пуши (или най-малко не публично), играе в мегахитова поредност, поддържа гей браковете, осъжда домашното принуждение, брат му пък е звезда в сапунени сериали… С една дума – баба ви би била щастлива да се омъжите за него. Не ни остава нищо друго, с изключение на да му потърсим някой и различен минус, с цел да стане в действителност секси. 
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР