Звездата на Мароко Ашраф Хакими не е сдържал нервите си

...
Звездата на Мароко Ашраф Хакими не е сдържал нервите си
Коментари Харесай

ФИФА опитва да прикрие скандал между Хакими и Инфантино

Звездата на Мароко Ашраф Хакими не е сдържал нервите си след загубата с 1:2 в дребния край против Хърватия. По време на мача африканците имаха искания за неотсъдена дузпа в тяхна изгода и като цяло не бяха удовлетворени от съдийството на рефера Абдулрахман Ал-Джасим. Изглежда това е предиздвикало десния бек да се нахвърли на президента на ФИФА Джани Инфантино в тунела на стадион " Халифа Интернешънъл " след края на срещата.

Прибирайки се към съблекалнята Хакими е засякъл Инфантино в тунела и е почнал да крещи обидни думи в лицето му. Това е станало пред голям брой очевидци, които удостоверяват за случката. От ФИФА обаче вършат всичко допустимо, с цел да забранят излъчването на фрагменти от този случай.

" Искаха от нас да изтрием записа. Ясно е, че това са срамни фрагменти за тях, само че е наивно да мислят, че при съществуването на дузина публицисти, могат да скрият какво се случи ", споделя репортера на SVT Sports Йохан Кукукаслан.

" Той стоеше на по-малко от пет сантиметра от Инфантино и стартира да му крещи. Оплакваше се от рефера. Беше много мъчително ", споделя различен от очевидците - Том Егберс от NOS.

Това не е първи случай от началото на Мондиала, в който играчи се оплакват от съдиите на своите мачове. Инфантино пък непрекъснато бе освиркван от почитателите по стадионите, когато лицето му се покажеше на екраните.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР