Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, нападна бившия мениджър

...
Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, нападна бившия мениджър
Коментари Харесай

Пол Погба нападна Жозе Моуриньо

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, атакува някогашния управител на клуба - Жозе Моуриньо. Двамата не се долюбваха изключително при престоя на португалеца на " Олд Трафорд " и това си пролича още веднъж в едно от последните изявления на Погба.

" Разликата сред Оле и Моуриньо е, че сегашният управител не би се нахвърлил върху футболистите си ", съобщи звездата пред " Sky Sports ".

" Вероятно Солскяер не би залагал на прегрешилите футболисти, само че не и да ги загърби все едно към този момент не са живи. Това е разликата сред двамата. Понякога с Моуриньо бяхме в прелестни връзки, а на идващия ден към този момент нямаш концепция какво е станало. Беше необичайно, не мога да Ви го обясня, по този начин и не разбрах какво се случи ", призна Погба.

След успеха на Юнайтед с 3:1 над настоящия тим на Специалния - Тотнъм, португалецът още веднъж недоволства.

" Убеден съм, че Жозе е споделил нещо, което да накара хората да го разясняват. Той обича да прави по този начин. Ние спечелихме, а той загуби, само че даже не пожела да разяснява самата среща, а искаше да разиска нечий татко. Познаваме го, това е тъкмо в негов стил”, добави футболистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР