Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поискал агентът му

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поискал агентът му
Коментари Харесай

Погба настоявал за преговори с "Реал" Мадрид

Звездата на " Манчестър Юнайтед " Пол Погба е изискал сътрудникът му да стартира договаряния за възможен негов трансфер в " Реал " Мадрид. Това оповестява испанското издание " Марка ".

Французинът, който стана международен първенец през лятото на 2018 година, очевидно желае да напусне " Олд Трафорд " след края на сезона. Той е в търсене на последващо предизвикателство в кариерата си и може да се озове за първи път в испански отбор, откакто носи фланелките на " Ювентус " и " Манчестър Юнайтед ".

От " Марка " напомнят, че треньорът на " Реал " Зинедин Зидан, който се завърна неотдавна на поста, постоянно е показвал интерес към 26-годишният нападател, който през актуалният сезон има 16 гола в 44 мача.
284 дни по-късно: Човекът с 9 трофея още веднъж е на " Сантяго Бернабеу " Завръщането на Зинедин Зидан в "Реал " Мадрид в числа
Сезонът започва нерешително за Погба, най-много поради споровете му с някогашния управител на " алените дяволи " Жозе Моуриньо. След като Оле Гунар Солскяер седна на аварийна пейка, той получи повече шансове за изява.

" Реал " пък изпраща неуверен сезон. След като предходната година " белите " победиха в Шампионската лига, в актуалната акция те отпаднаха след осминафинала против " Аякс ". В Испания пък отборът на Зидан е на 3-то място в класирането и изостава на 15 точки от водача " Барселона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР