Звездата на Манчестър Юнайтед не е присъствал на церемонията по

...
Звездата на Манчестър Юнайтед не е присъствал на церемонията по
Коментари Харесай

Златна топка 2022: Кристиано Роналдо ще присъства, Карим Бензема се очаква да спечели

Звездата на Манчестър Юнайтед не е участвал на церемонията по връчването на Златната топка от 2017 година - годината, в която завоюва петата си и последна премия.

Той пропусна церемониите през 2018 година (спечелена от Лука Модрич), 2019 година (спечелена от Лионел Меси) и 2021 година (отново извоювана от Меси) и не се очакваше да участва на церемонията в Париж идната седмица.

Не се чака Роналдо да завоюва " Златната топка " през 2022 година В момента 37-годишният футболист е десетият любимец за влиятелното самостоятелно отличие след Кевин Де Бройне, Роберт Левандовски, Мохамед Салах, Килиан Мбапе и Ерлинг Хааланд.

Кой ще завоюва " Златната топка " през 2022 година?

Има един безапелационен любимец за спечелването на " Златната топка " през 2022 година и това е някогашният съотборник на Роналдо в Реал Мадрид Карим Бензема.

Френският нападател изигра основна роля за триумфа на Мадрид в Шампионската лига през предишния сезон, като вкара 15 гола в шампионата.

Бензема печели и Ла Лига с Реал Мадрид, като печели трофея " Пичичи " с 27 гола. Нито един различен състезател в испанския футбол не е вкарал повече от 18 гола през предишния сезон.

Бензема и Роналдо се причисляват към Реал Мадрид през едно и също лято (2009 година ) и развиват фантастично съгласие между тях на терена.

По време на деветте им години взаимна игра Роналдо е главният голмайстор на тима. Бензема продължаваше да вкарва голове всеки сезон, само че главната му цел беше да играе поддържаща роля за Кристиано.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР