Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо увери феновете си, че

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо увери феновете си, че
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Ще работя здраво, за да бъдем отново заедно

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо увери почитателите си, че ще работи крепко, с цел да бъде подготвен за всичко, което следва.

С обява в обществените мрежи нападателят разяснява решението на неговия треньор Ерик загар Хаг групата за идния турнирен мач на " алените дяволи " против Челси.

Португалският национал изясни, че в 20-годишната си кариера в никакъв случай не е показвал пренебрежение към своите сътрудници, противници и треньори. Голмайсторът желае да бъде за образец пред младите футболисти. 37-годишният футболист призна, че при страстите са взели връх, само че към този момент му следва усилена работа, която да го приготви за идните мачове.

" Както постоянно съм правил в хода на моята кариера, постаравам се да пребивавам и играя с почитание към моите сътрудници, противници и треньори. Това не се се трансформирало. Аз не съм се трансформирал. Аз съм същият човек и експерт, който съм през последните 20 години, играейки футбол на елитно равнище и уважението постоянно е играло значима роля във взимането на решения.

Започнах доста млад и образците на по-старите и опитни играчи постоянно са били значими за мен. Затова в по-късен стадий постоянно съм се старал да бъда образец за младежите, които порастват във всички тимове, които съм представял. За жал това не всеки път е допустимо и напрежението в избран миг взима връх.

В момента просто усещам, че би трябвало да работя крепко на подготвителната база в Карингтън, да поддържам съотборниците ми и да бъда подготвен за всичко. Не е алтернатива да се поддам на напрежението. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и би трябвало да бъдем обединени. Скоро ще бъдем още веднъж дружно ", написа португалецът в обществените мрежи.

View this post on Instagram

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР