Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нова клиника

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нова клиника
Коментари Харесай

На вниманието на Боби М.: CR7 отваря клиника за присаждане на коса във Валенсия

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще отвори нова клиника за присаждане на коса във Валенсия, до момента в който се придвижва към „ международно владичество “ в една от водещите си бизнес вложения.

Португалският футболист към този момент има две сходни клиники в Испания – една в Мадрид и друга в курорта Коста дел Сол, Марбея.

Вече стана ясно, че Insparya ще отвори порти в испанския град на източното крайбрежие идващия месец.

Компанията, учредена от бизнес колегата на Кристиано и основен изпълнителен шеф в нея Пауло Рамос, е вложила близо 2 милиона паунда в новото дружество, което ще има четири стаи за капилярно лекуване и още 12 стаи за трансплантация.

„ Откриването на клиниката във Валенсия е значима за нашето водачество в Испания и по-нататъшна стъпка към нашия ангажимент за интернационална агресия и международно водачество в промишлеността. Тази клиника е напълно проектирана и издигната от нулата, от архитектите на Insparya и ние сме доста горди от това какъв ще бъде резултатът “, разяснява Рамос.

Insparya към този момент има няколко клиники в Португалия, в това число две в Порто. Очаква се към 90 чиновници да бъдат основани в новата във Валенсия.

Партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес е един от шефовете в Insparya.

37-годишният Роналдо също по този начин има хотелиерски бизнес, откакто си партнира с хотелската група Pestana, която е една от най-големите в Португалия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР