Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо проведе среща с новия

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо проведе среща с новия
Коментари Харесай

Роналдо се срещна с Тен Хаг, бъдещето му остава неясно

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо организира среща с новия управител на отбора Ерик Тен Хаг на подготвителната база на клуба в Карингтън. Петкратният притежател на Златната топка не стартира подготовка със своите съотборници и разгласи, че желае трансфер в тим, който ще играе в Шампионската лига, само че " алените дяволи " обявиха, че желаят да задържат 37-годишния нападател.

Днес Роналдо дойде в Карингтън в компанията на своя сътрудник Жорже Мендеш, а в офисите на Юнайтед бе и именитият някогашен управител на отбора сър Алекс Фъргюсън, само че след това бе обявено, че той е там за среща на борда на шефовете, на която ще участват още изпълнителният шеф Ричард Арнолд и Дейвид Гил. Според медиите на Острова Роналдо е безапелационен в желанието си да не играе за Юнайтед през идващия сезон, въпреки че досега нито един клуб не е изявил предпочитание да го вземе.

И след днешната среща бъдещето на Роналдо остава неразбираемо, само че не остава изключено той да остане на " Олд Трафорд " предвид на дребното варианти пред него.

В същото време през днешния ден първа подготовка с новите си съотборници направиха новите попълнения на Манчестър Юнайтед Кристиан Ерикстен и Лисандро Мартинес. Двамата бяха привлечени в последните седмици, само че се подготвяха независимо до този миг, защото отборът бе на предсезонно турне в Австралия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР