Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, може да се

...
Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, може да се
Коментари Харесай

Шанс за Кристиано: Спортинг ще пробва отново да си върне португалеца

Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, може да се завърне в родния си Спортинг Лисабон. Според „ Foot Mercato “, португалците ще създадат нов опита да си върнат 37-годишния нападател, откакто към този момент един път това лято преговаряха за негов трансфер, само че без триумф.

Силен коз за Спортинг ще бъде присъединяване им в Шампионска лига, което е огромното предпочитание на Роналдо. Той към този момент беше отсечен от редица грандове, след които Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, Челси и Наполи, които ще играят в груповата фаза на шампионата.

Сега се твърди, че дейна роля за завръщането на Кристиано в Спортинг ще играе спортният шеф на лисабонци Уго Виана, като той би трябвало да се оправи с два съществени въпроса: да убеди Манчестър Юнайтед или да продаде футболиста, или да го пусне като свободен сътрудник, както и да се контракти с него за заплатата му, която е непостижима все още за лисабонските „ орли “.

Кариерата на петкратния притежател на „ Златната топка “ стартира точно в Спортинг, откъдето Сър Алекс Фъргюсън го купи за първия му престой в Манчестър Юнайтед през към този момент далечната 2003-а година.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР