Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е заинтригуван от

...
Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е заинтригуван от
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо е отворен към идеята за трансфер в САЩ

Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, е заинтересован от вероятността да премине в американския Интер Маями, който е благосъстоятелност на легендата на „ алените дяволи “ Дейвид Бекъм, твърди „ Manchester Evening News “.

Роналдо, който ще навърши 38 години през идващия февруари, осъществя победния гол за Юнайтед при триумфа над Евертън с 2:1 в неделя, като по този метод осъществя гол №700 на клубно равнище в кариерата си. Португалецът искаше да напусне „ алените дяволи “ през лятото, само че не съумя да си откри тим и трябваше да остане на „ Олд Трафорд “.

Нападателят обаче започва единствено в един мач от Висшата лига този сезон и беше оставен на пейката при тежкото проваляне с 3:6 в дербито с Манчестър Сити от новия управител Ерик загар Хаг. Той вкара 24 гола през предишния сезон, само че през тази акция има единствено два измежду лимитираното си време на терена.

През последните няколко дни се появиха информации, че американския Интер Маями има интерес към Роналдо, който обаче е отворен към концепцията да заиграе оттатък Океана. Изданието твърди, че португалецът не е удовлетворен от периферната си роля при Тен Хаг и по тази причина американците приготвят оферта от 30 милиона паунда през януари.

Cristiano Ronaldo ‘open’ to Inter Miami move and other Manchester United transfer rumours:
— MUFC News (@MUFCNewsApp)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР