Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е бил предложен на

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е бил предложен на
Коментари Харесай

Нов удар по Роналдо! Милан и Интер също го отрязаха

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е бил препоръчан на първенеца на Италия – Милан, както и на подгласника му Интер, само че и двамата отбора мигновено са отхвърлили предлагането въз основа на извънредно високите им искания за заплата.

Това твърди основаният в Рим вестник „ Corriere dello Sport “, който оповестява, че „ нерадзурите “ и „ росонерите “ са споделили „ не “ на предлагането на сътрудника на Роналдо - Жорже Мендеш, защото няма да са в положение да си разрешат желаните от португалеца 24 милиона евро заплата на сезон.

Роналдо се надява да напусне Манчестър Юнайтед преди затварянето на трансферния прозорец, като се оповестява, че целта на португалеца е да се причисли към клуб, участващ в Шампионската лига.

В това отношение и Интер, и Милан биха могли да предложат на нападателя на Юнайтед присъединяване в най-силния клубен шампионат и заради тази причина неговия сътрудник е опитал да го уреди да заиграе на „ Джузепе Меаца “.

Въпреки това и двата милански гранда незабавно са оповестили на Мендеш, че няма късмет за сходен трансфер на Роналдо, защото желаната сума за заплата ще надвишават опциите на клубовете.

Отборите на Байерн Мюнхен, Челси, Пари Сен Жермен, Атлетико и Реал Мадрид бяха измежду клубовете, които също се дистанцираха от услугите на Кристиано. Родният му отбор Спортинг Лисабон остава допустима дестинация пред седмицата на Юнайтед.

Retroscena Cristiano: lo offrì a e ma...
— Corriere dello Sport (@CorSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР