Звездата на "Манчестър Юнайтед" Джеси Лингард си прекарва приятно времето

...
Звездата на "Манчестър Юнайтед" Джеси Лингард си прекарва приятно времето
Коментари Харесай

Джеси Лингард сваля моделка на Плейбой /снимки/

Звездата на "Манчестър Юнайтед " Джеси Лингард си прекарва прелестно времето под карантина поради пандемията от ковид. Нападателят стартира онлайн връзка с модела на "Плейбой " Лаура Брагато.
Италианката разкри пред "Дейли Стар ", че двамата си разменят известия в обществените мрежи по време на обществената изолираност.
Приятелството им стартира през 2018 година. Двамата се срещнаха в Русия по време международното състезание. Тогава Лингард имаше гадже, само че в този момент е свободен и стартира свалка със сексапилната кокона.
Брагато неотдавна театралничи за емблематичното списание "Плейбой ". Тя изгря на корицата на италианското издание.
Лаура поддържа непрестанна връзка с Лингард в последните дни.
"Говорих с Джеси, той остава у дома, както и всички останали от нас, показа италианката. - Той е в сигурност. В Италия всички сме в режим на карантина. Мина един месец и в действителност се надявам всичко да стартира още веднъж да се връща към естественото си русло тук. Когато свърши, нямам самообладание да пътувам. Искам да прекарам лятото си в Испания и Лондон. "
Брагато стана известна в страната си поради любовта си по футбола. Тя натрупа почитатели с помощта на горещите си снимки в екипи на разнообразни тимове от Серия "А ". Вестник "Газета дело спорт " даже я назова "сексапилното лице на футбола ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР