Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне заяви, че разбира

...
Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне заяви, че разбира
Коментари Харесай

Де Бройне: Разбирам разочарованието на Стърлинг

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне съобщи, че схваща за какво съотборникът му Рахийм Стърлинг е отчаян по отношение на обстановката си в отбора на „ жителите “, само че упорства, че ротациите в състава са част от живота в топ клуб.

Стърлинг призна предходната седмица, че е отворен към овакантяване на „ жителите “, и евентуално и на Висшата лига, откакто попада все по-рядко измежду титулярите на мениджъра на първенците Хосеп Гуардиола.

26-годишният футболист блесна с изявите си за Англия на Европейското състезание товалято, само че е стартирал в едвам пет мача този сезон за Сити, което го накара да признае, че не е благополучен от сегашните си условия в клуба.

„ Очевидно, ротациите са значими, тъй като играем в четири шампионата. Понякога това е сложна задача. Но разбирам разочарованието му, тъй като съм състезател и някои футболисти се нуждаят от по-голям темп. Може би Раз е от тези играчи, които се нуждаят от повече темп. И аз спадам към тези футболисти. Понякога е мъчно да играеш в един мач и да не играеш в различен, само че в последна сметка изборът пада върху плещите на мениджъра. Много е мъчно. Имам 22-23 национала разполагаем, тъй че който и да бъде определен, изборът ще бъде правилен в множеството случаи. Когато тимът играе добре, няма доста неща, които можеш да кажеш като състезател. Но се опитваме и да си оказваме помощ един на различен – това е единственото, което можем да вършим като футболисти “, показа белгийският плеймейкър на Сити.

Де Бройне призна и за кого би дал своя вот в битката за „ Златната топка “.

„ Мисля, че в случай че аз би трябвало персонално да предпочитам, ще погледна към двугодишен интервал, тъй като нямахме подобен предходната година. Бих избрал Роберт Левандовски поради това, което направи в последните две години с головете си за Байерн Мюнхен “, приключи той преди утрешното посещение на Брюж в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР