Звездата на Лудогорец - Марселиньо заяви пред Дарик, че очаква

...
Звездата на Лудогорец - Марселиньо заяви пред Дарик, че очаква
Коментари Харесай

Марселиньо: Очаквам здрав мач срещу Левски

Звездата на Лудогорец - Марселиньо съобщи пред " Дарик ", че чака доста здрав мач в утрешното дерби с Левски, което ще се играе на " Герена " и е с начален час 20:00.

 Сериозен интерес към дербито Левски - Лудогорец
15 хиляди заливат " Герена " за мача с Лудогорец

Само до през днешния ден са продадени над 6000 билети

Бразилецът е безапелационен, че в срещите със " сините " стадионът постоянно е цялостен и това не е никаква изненада, защото се получава доста прекрасен дуел.

" Лудогорец постоянно играе за победа. Трябва да създадем огромен мач против Левски и да спечелим трите точки. Гледали сме Левски в един мач. Не сме наясно доста с измененията в тима и в смяната на стила на игра. Левски е по-агресивен и играе по-интензивно. Влизат крепко. Те ще желаят 100% да победят. Ние сме подготвени за това и съм сигурен, че ще създадем мощен мач на следващия ден. Всички обичаме, когато стадионът е цялостен. Срещу Левски стадионът постоянно е цялостен, както в София, по този начин и в Разград. Аз по този начин желая и по този начин обичам. Това е супер.

Левски и ЦСКА са най-големите ни съперници. ЦСКА стартира да влиза във форма. Сега те играят доста по-добре спрямо първия мач против нас. Трябва да внимаваме и да си вършим доста добре работата. Ние би трябвало да станем първенци в края на сезона. За нас постоянно е проблем, че играем в шампионата и Лига Европа. Ние би трябвало да сме подготвени за това. Смятам, че конкуренцията през този сезон е доста по-сериозна. Трябва да си свършим доста мощно работата и в шампионата, и в Лига Европа.

Димитър Димитров е треньорът, а аз съм футболист. Той сподели на всички какво изисква на терена от нас. Ние се опитваме да изпълняваме това, което той изисква от нас на терена. Разликата сред Шампионска лига и Лига Европа е единствено в името. Отборите, с които се паднахме в групата са доста сложни. Хофенхайм е огромен и здрав тим, който играе нападателно. Очаквам доста сложни мачове в Разград и в Германия. Не познавам доста добре Брага. Преди три-четири години разполагаха с доста добър отбор. Отборът на Истанбул играе Кайсара. Имат положителни футболисти. Гледах ги в плейофа на Шампионска лига против Севиля. За нас ще бъде доста мъчно. Трябва да Лудогорец да отиде в Истанбул и да направи доста огромен мач ", разяснява Марселиньо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР