Звездата на Лудогорец Марселиньо официално призна, че напуска отбора, след

...
Звездата на Лудогорец Марселиньо официално призна, че напуска отбора, след
Коментари Харесай

Марселиньо призна за разговор с друг български отбор

Звездата на Лудогорец Марселиньо публично призна, че напуща тима, откакто не е стигнал до сделка за продължаването на контракта с още една година.

„ Животът продължава. Водихме диалози. Не се разбрахме. Имах предпочитание да остана още една година, да опитаме още веднъж да играем в Шампионска лига, само че това е ситуацията. Благодарен съм на всички, с които работих през последните девет сезона. Имам още няколко дни до края на контракта. Оправям си нещата. Ще забележим къде ще продължа кариерата си “, съобщи Марселиньо пред " Дспорт ".

Халфът добави, че при идването си в България в никакъв случай не е мислил да остава толкоз дълго време в Лудогорец, само че всичко това, което се е случило е помогнало доста за неговата кариера, а той също по този начин е оказал помощ на тима да реализира тези триумфи.

„ Ако би трябвало да съм почтен до край в последните дни нямам диалози с нито един тим. Трябва да призная, че един български клуб, на който няма да кажа името беше приказвал с мен още преди пандемията. Те желаеха диалози още преди мача против Интер, само че тогава им споделих, че желая да се съсредоточвам върху мачовете на Лудогорец в Европа, а и водех диалози с управлението на Лудогорец. Не желая да посочвам името на тима. Аз съм експерт, обичам България, желая да играя за националния тим. Ако различен български клуб, не отхвърлям тази опция. Трябва да проучвам този тим има упоритости да се бори за купата, дали може да се бори за купата с Лудогорец “, добави бразилецът.

Футболистът отдаде заслуженото и на трима от треньорите, с които е работил в Лудогорец.

„ Когато приказвам за някои от треньорите ни, няма по какъв начин да пропусна тези, с които започнахме Ивайло Петев и Георги Дерменджиев. Те направиха доста за този тим. Те построиха този жанр, с който Лудогорец радва публиката. Бих отдал заслуженото и на Пауло Аутуори, с който работихме малко, само че беше същински експерт. “

„ Респект към всички български почитатели. Винаги са се отнасяли добре с мен без значение дали са почитатели на Левски, ЦСКА, Ботев Пловдив или Локомотив Пловдив. Благодаря им за поддръжката. Искам да им кажа да продължат да поддържат тимовете си “, добави той.

„ Все още не съм приказвал с Георги Дерменджиев дали той ще разчита на мен за националния тим. Тази седмица желая да проведа подобен диалог, с цел да знам какво мисли той, с цел да му кажа какво мисля и аз. Този диалог е наложителен и считам да го направя “, сподели още Марселиньо. efbet Лига 28 кръг, събота 27 юни  Лудогорец 6:1краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР