Звездата на Лудогорец Марселиньо може да изиграе своя последен мач

...
Звездата на Лудогорец Марселиньо може да изиграе своя последен мач
Коментари Харесай

Марселиньо: Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец

Звездата на Лудогорец Марселиньо може да изиграе своя финален мач с екипа на българския първенец в идното домакинство на Локомотив (Пловдив).

Договорът на Марселиньо с Лудогорец изтича след осем дни, а той към момента не е постигнал съглашение за неговото продължение.

„ Огромна наслада е още веднъж да бъдем първенци. Спечелихме девет поредни пъти шампионската купа. Всяко едно от тези оценки има своя специфичен усет. Никое достижение в живота не е елементарно. Много оценявам тази купа, тъй като даже да наподобява елементарно извън, единствено ние знаем колкото сложен беше сезонът. Ние ценим това достижение, тъй като това съставлява нашата работа и всеотдайността, която демонстрирахме през целия сезон “, разяснява Марселиньо пред „ Globoesporte “.

Марселиньо дойде в Лудогорец през 2011 година и от този момент тимът си обезпечи девет поредни шампионски трофеи.

Настоящият контракт на Марселиньо с Лудогорец изтича на 30 юни, а той към момента води договаряния с управлението на клуба за неговото възобновяване.

„ Все още не е решено дали ще остана в Лудогорец през идващия сезон. До края на сегашния ми контракт остават още осем дни. Имам да изиграя още един мач. Няколко пъти сме говорили с управлението на клуба, в това число през последната седмица, само че нищо не е съответно “, добави той.

“Ако остана, задачата ще бъде да спечелим за десети следващ път шампионската купа в България и да влезем в групите на Шампионска лига”, сподели още Марселиньо.

Припомняме, че договорът на Вандерсон с Лудогорец също изтича в края на месеца. efbet Лига 27 кръг, неделя 21 юни  Лудогорец 2:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР