Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели след победата с 3:0

...
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов сподели след победата с 3:0
Коментари Харесай

Десподов: Отборът е много мотивиран, ще сме по-добри от миналата година

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов показа след успеха с 3:0 над ЛАСК Линц, че тимът е подготвен за първия си мач от квалификациите за Шампионска лига и даде обещание, че резултатите на отбора ще бъдат по-добри от тези предходната година.

„ Доволен съм и от играта на тима. Сериозно постъпихме и влезнахме в мача съществено. Изиграхме доста добър мач, изпуснахме много положения. Последният пас липсваше на доста места. Добра контрола. Утре се прибираме и започваме да мислим единствено за мача на 7 юли “.

„ Перфектна контрола, нападателен тим, непрекъснато пресират и са в противниковото поле. Беше доста значима контрола за нас, защото такива мачове ще ни чакат скоро в квалификациите за Шампионска лига “.

„ Вярвам, както и всички, мислим за това нещо. Дай Боже да го реализираме. Да имаме единствено положителни и хубави моменти в квалификациите “.

Българският национал разяснява своята форма:

„ Имаше отмалялост, малко бяха комплицирани нещата. Накрая нещата се подредиха. Фокусиран съм върху играта, формата си и представянето на тима. От 7 юли желая да демонстрирам най-хубавото от себе си. Чувствам се съвършено. Няма да остана там, където не се усещам на място и не съм почитан “.

„ Отборът е доста стимулиран, ще бъдат по-добри резултатите от предходната година в Лига Европа. Излизаме единствено за победа. Ще се опитаме да си решим мача още във у дома “, съобщи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР