Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата над Университатя

...
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата над Университатя
Коментари Харесай

Десподов: Ако има нещо около бъдещето ми, ще разберете

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов приказва след успеха над Университатя с 2:0 в контрола. Двубоят бе финален за „ зелените “ в Банско. Тимът се готви за дуелите с Балкани в Шампионска лига, а Десподов разяснява както противника от Косово, по този начин и своето физическо положение и бъдеще, което все още е обвързано с разградския отбор.

“Аз мисля, че направихме много добра контрола със мощен съперник. Завършихме лагера по положителен метод – с победа. Започваме да се готвим за мача на 11-и (б.р. - с Балкани в Шампионска лига) ”.

„ Успях да умря 4 дни, заредих малко тялото с положителна сила. Чувствам се окей, упражнявам наедно със съотборниците. Преценихме да не играя против Локо Пловдив, с цел да не се рискува. Днес играх 60 минути, в добра форма съм “.

„ Абсолютно задачите на Лудогорец постоянно са били най-високи – това е Шампионска лига. Ние като експерти и спортисти също желаеме най-високото.

„ Отборът е явен. Ще гледаме видео на Балкани през идващите дни “.

„ Аз мисля, че треньорът предния мач сподели за селекцията. Винаги разбирате първи. Аз съм състезател на Лудогорец, капитан на тима, в случай че има нещо, ще се разбере “, съобщи Десподов на въпрос за входящите и изходящите прехвърляния при „ зелените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР