Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори пред медиите във Финландия

...
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори пред медиите във Финландия
Коментари Харесай

Десподов недоволен от точката в Хелзинки: Гоним второто място, чака ни тежък мач с ЦСКА

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов приказва пред медиите във Финландия след равенството с ХИК в Лига Европа. Нападателят изрази отчаяние по отношение на крайния резултат и призна, че към този момент гледа към идното дерби в efbet Лига с ЦСКА - София в понеделник.
 Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки
" Не ни задоволява този резултат, тъй като имахме задоволително обстановки да победим, както и ХИК имаха обстановки. Няма по какъв начин да ни задоволява, дойдохме за победа, само че въпреки всичко хикс - печелим една точка, не е като загуба. Имаше борба на терена, бърз футбол, много обстановки пред двете порти. 
 Шимунджа: Равенството е действителен резултат Шимунджа: Равенството е действителен резултат
Казах, че ни чака тежък дуел, по този начин и се получи, несъмнено. Изкуственият терен също ни затрудни, не играем постоянно на подобен, само че не го споделям като опрощение. Като първи тим мъчно ще излезем от групата, дано не се заблуждаваме, само че гоним второто място. Много е значимо по какъв начин ще завършат Рома и Бетис през днешния ден, би трябвало наложително да победим ХИК у дома.
 Недялков: Победата беше наша, само че една неточност ни лиши от нея Недялков: Победата беше наша, само че една неточност ни лиши от нея
Тежко е, в този момент ни чака път до Варна, след това до Разград, сбит цикъл е, мъчно е, само че няма по какъв начин, спим, възвръщаме се, чака ни много тежък мач с ЦСКА ", съобщи Кирил Десподов. 

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР