Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, беше много доволен след

...
Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, беше много доволен след
Коментари Харесай

Десподов: Това може да е последният ми мач за Лудогорец

Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, беше доста удовлетворен след успеха над Черно море с 1:0, която донесе купа №12 за „ орлите “ в историята на клуба. Десподов отдаде заслуженото на треньора Ивайло Петев за сторенето от него след повторното му завръщане на „ Хювефарма Арена “.

„ Изключително тежки мачове последните три бяха. Прекалено доста пот, труд, темперамент и какво ли не. Всяка една подготовка, мач. Извървяхме този тежък път. Накрая мисля, че се получи най-хубавото и спечелихме купата. Продължавам да мисля и имам вяра, че няма невъзнаграден труд “, стартира Десподов.

„ По принцип имахме много тежки моменти, губихме точки. Бяхме и догонващи в класирането, само че когато вярваш и се бориш и знаеш, че имаш добър тим с добър треньор, имам поради с идването на господин Петев, то имах вяра, че ще се случат нещата. Петев промени обстоятелството, че взе и двете купи у нас, тъй че мисля това приказва най-добре. Няма какво да изяснявам какво е трансформирал. Имаше много тежки мачове, показахме темперамент. Говори, че той е един мотиватор. Той не е правил подготовката “, сподели Кирил Десподов.

„ Аз не следях какво става в София, нямах телефон в мен. Аз споделих и след мача с Левски, аз съм за Лудогорец и трябваше да си вземем мача. Искам да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. Дори бяхме догонващи. Това е методът, би трябвало да бъде по този начин всяка година и по този начин ще израства българския футбол, а не да свършва с 20 точки преднина. Поздравявам ги за борбената игра и положителните резултати. Казвам го с положителни усеща “.

„ Не знам дали ще играя в Шампионска лига аз. Предстои малко отмора. След това има народен тим, ще забележим. Може и това да е бил последният ми мач за Лудогорец, не се знае. Няма да приказвам дали има предложения, просто споделям, че съм декларирал желанието си пред шефовете в клуба. Те го знаят, желая да изляза в Европа. С оглед статистиката, която направих този сезон, това е най-хубавият ми, откогато играя футбол. Заслужавам отново да изляза в Европа и се надявам да уважат желанието ми “, акцентира Десподов.

„ Когато пристигнах в Лудогорец преди 3 години, доста хора споделяха „ ти вманиачен ли си, за какво се връщаш в България “. Аз не скърбя нито ден, че започнах тази крачка. Спечелих всичко, което може тук. Два пъти футболист на годината. Мисля, че и аз и клуба си помогнахме взаимно да спечелим титли и да съм благополучен, че съм останал тук. Не скърбя за нищо, не скърбя, че цяла България ме ненавижда. Гледам си играта и кариерата и нищо друго не ме интересува. Ще се веселя тимът да играе в Шампионска лига “, приключи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР