Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще остане извън

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще остане извън
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс аут за три седмици

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс ще остане отвън игра за към три седмици откакто нарани сухожилието на десния си крайник. Едва по-късно нови прегледи ще покажат какво е здравословното му положение.

Джеймс няма да се нуждае от интервенция, настояват разнообразни издания в Съединени американски щати, а от Лейкърс също не загатнаха нуждата от сходна намеса в известието си, написа организация АП.

„ ЛеБрон Джеймс бе прегледан от медицинския екип на Лейкърс и бе открито, че има пострадване на сухожилие на десния крайник “, оповестиха от тима.

Ако Джеймс успее да се възвърне задоволително бързо, с цел да играе в семейството на Финикс Сънс на 22 март, тогава ще остават единствено 10 мача от програмата на постоянния сезон. Тимът има пет следващи мача като посетител сред 29 март и 5 април преди да одобри Сънс още веднъж на 7 април.

38-годишният ЛеБрон Джеймс означи 26 точки при успеха със 111:108 над Далас Маверикс в неделя, само че изкълчи десния си гален в третата четвърт. Той довърши мача, само че явно изпитваше болежка.

19-кратният участник в Мача на звездите записа приблизително 29.5 точки, 8.4 битки и 6.9 асистенции в 47 мача през сезона.

Лос Анджелис Лейкърс заема 11-о място в Западната конференция все още.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР