Звездата на Лос Анджелис Лейкърс - Леброн Джеймс изнесе емоционална

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс - Леброн Джеймс изнесе емоционална
Коментари Харесай

Емоционалната реч на Леброн в памет на Коби, която разплака света

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс - Леброн Джеймс изнесе прочувствена тирада в памет на своя "брат " Коби Брайънт преди първия домашен мач на "езерняците " след злополуката с хеликоптер предходната неделя, когато починаха легендата Коби Брайънт, неговата 13-годишна щерка и още седем души.

Лейкърс загуби от Портланд със 119:127, само че всички ще запомнят единствено прочувствената гала в памет на Брайънт преди началото на мача.

Леброн Джеймс стартира като прочете имената на всичките девет жертви на нещастието и по-късно хвърли на пода листчето хартия, съдържащо квалифицираните му бележки и сподели, че ще приказва със сърцето си.

"Знам, че в един миг ще имаме мемориал за Коби, само че аз виждам на това довечера като на празник ", сподели той и назова публиката "семейство ".

"Това е празник на 20-е години кръв, пот, сълзи, всички травми, само че най-много на решимостта да бъде толкоз огромен, колкото той беше ", добави Джеймс по адрес на Брайънт, който игра 20 сезона в Лейкърс и завоюва пет шампионски трофеи.

"Тази вечер ние честваме момчето, което пристигна тук на 18 години, отхвърли се на 38 и стана може би най-хубавият татко, който сме виждали в последните три години ", добави звездата на Лейкърс.

"Коби е като мой брат...през цялата ми кариера единственото нещо, което споделихме, беше решимостта да спечелвам и да бъда доста добър. Заедно със съотборниците ми желая да продължим наследството му освен тази година, само че колкото може повече, да играем тази баскетболната игра, която толкоз обичаме, тъй като това би желал Коби Брайънт ", сподели още ЛеБрон Джеймс.

Прочувствените слова на Джеймс може да чуете от 19-ата минута нататък във видеото

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР