Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е получил стрес

...
Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е получил стрес
Коментари Харесай

Надежди за бързо завръщане за водещия реализатор на Лейкърс

Звездата на Лос Анджелис Лейкърс Антъни Дейвис е получил стрес фрактура в дясното си ходило. Травмата ще извади крилото на " езерняците " от терените за неопределен срок, като очакванията на щаба на 17-кратните първенци са, че на Дейвис няма да му се наложи да се подлага на интервенция.

29-годишният баскетболист се контузи във втората четвърт на мача против Денвър Нъгетс, откакто се приземи неприятно върху десния си крайник. Очаква се АД да почива в идващите 10 дни, след което да се подложи на спомагателни прегледи, съгласно които да се реши дали ще може да се завърне в игра при започване на януари.

Дейвис е водещият изпълнител, герой и блокировач на Лейкърс, като през сегашния сезон той реализира 27.4 точки, 12.1 битки и 2.1 чадъра на мач. Осемкратният участник в " Мача на звездите " се намираше в изумителна форма през този месец, като поредно вкара 44 точки на Милуоки, 55 на Вашингтон, 31 на Филаделфия, 34 на Детройт и 37 на Бостън, преди да напусне терена рано в мача против Денвър.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР