Звездата на Локомотив (Пд) - Димитър Илиев изрази надежда, че

...
Звездата на Локомотив (Пд) - Димитър Илиев изрази надежда, че
Коментари Харесай

Митко Илиев: Дано Ясен Петров да запали искрата в национални...

Звездата на Локомотив (Пд) - Димитър Илиев изрази вяра, че новият народен селекционер Ясен Петров ще успее да " възпламени " искрата за възхода на " трикольорите ". Ето какви са упованията на Митко преди старта на международните квалификации.

" Цялата нация стиска палци новият селекционер да възпламени искрата. Знам какъв брой положителен и упорит човек е Ясен Петров. Важното е ние футболистите да променим мисленето, манталитета и метода, по който изглеждаме. Основната роля е ние по какъв начин ще излезем на терена.

Вижда се, че много нови футболисти ще получат късмет. Това е хубаво. Нужни са нови хора. Всеки, който е извикан е окуражен да се потвърди на новия селекционер. За жал Тошко Неделев и Недялков са контузени. Мартин Луков също имаше малшанса да се контузи. Всеки извикан ще даде максимума от себе си. Пожелавам си всички да сме здрави и във форма. Тактиката на един тим зависи от футболистите. Нямаме Стилиян, Мартин, Бербатов...всеки от нас би трябвало да поеме отговорност. Натрупаме ли точки, победи и добра игра, усмивките ще се върнат.

Ще се опитаме да бъдем равностойни на Италия и Швейцария. Във футбола не постоянно по-добрите тимове побеждават ", сподели той пред сътрудниците от БНТ1.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР