Звездата на Лийдс Юнайтед Калвин Филипс се надява да получи

...
Звездата на Лийдс Юнайтед Калвин Филипс се надява да получи
Коментари Харесай

Звездата на Лийдс не мисли за напускане, иска нов договор

Звездата на Лийдс Юнайтед Калвин Филипс се надява да получи нов контракт, с цел да остане в клуба дълготрайно, макар интереса от страна на Манчестър Юнайтед. 26-годишният британски национал сега печели към 38 000 паунда на седмица, само че му остават единствено две години от сегашния му договор.

Очаква се той да получи съществено нарастване на заплатата, с цел да може по този метод йоркшиърци да отхвърлен всички евентуални заинтригувани тимове, твърди „ Sun “. Самият Филипс пък е отворен към концепцията да остане на „ Еланд Роуд “, което ще бъде горчив удар за „ алените дяволи “.

Йоркширския Пирло, както го назовават в Англия, е благополучен да се завърне още веднъж в игра след акция изпълнена с травми. Той също по този начин гледа позитивно на бъдещето на Лийдс след назначението на Джеси Марш за управител.

Филипс е решен да преподпише още преди лятото, с цел да постави завършек на всевъзможни спекулации за бъдещето си. Ливърпул, Ман Юнайтед, Нюкасъл и Астън Вила бяха свързани с трансфер на халфа. Още през януари Лийдс отхвърли оферта от 55 милиона паунда от страна на Уест Хем за британския национал.

England star Kalvin Phillips 'to snub Man Utd' after saying he's open to a new deal at Leeds and enjoying playing under Jesse Marsch
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР