Звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд призна, че все още смята

...
Звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд призна, че все още смята
Коментари Харесай

Трент Александър-Арнолд очертава най-добрата си позиция след критики относно защитата

Звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд призна, че към момента счита десния бек за най-хубавата си позиция, макар непрекъснатите полемики към пренасяне в халфовата линия.

Заместник-капитанът на Червените е един от най-технически надарените бранители, които Висшата лига е виждала, само че от дълго време има въпросителни по отношение на действителните му отбранителни качества. Редица високопоставени специалисти и поддръжници подлагаха на критика Александър-Арнолд за работата му в отбрана, като мнозина считат, че това е повода кариерата му в Англия да не е толкоз плодотворна, колкото клубната.

Точно преди Коледа някогашният състезател на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд съобщи, че Александър-Арнолд е „ не запомнил основите на отбраната “. Година по-рано специалистът на talkSPORT Джейми О'Хара упрекна възпитаника на академията на Ливърпул, че „ пази Първа лига “.

От друга страна, мнозина са лирични по отношение на неговия атакуващ принос. Сега самият човек си сподели думата, когато беше притиснат да разяснява коя см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР