Звездата на Ливърпул Садио Мане е на крачка от това

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане е на крачка от това
Коментари Харесай

Сделка: Байерн се съгласи да даде исканите от Ливърпул пари за Мане

Звездата на Ливърпул Садио Мане е на крачка от това да приключи прехвърлянето си в немския първенец Байерн Мюнхен. Преди минути „ Sky Sports “ излезе с информация, че „ баварците “ са се съгласили да платят желаните от мърсисайдци 50 милиона евро (42,5 милиона паунда) за 30-годишния сенегалец.

До момента британският клуб отхвърли две предложения от немския отбор, които бяха надлежно за 25 и 30 милиона паунда.

По-рано през днешния ден „ Sky Sprots “ заяви, че двата клуба ще договарят още веднъж през уикенда. Новата информация обаче е, че срещата сред представителите на двата клуба е още през днешния ден. На нея от страна на Байерн ще участва спортният шеф Хасан Салихамиджич, който ще показа новата оферта и ще се опита да завърши прехвърлянето.

Самият Мане, чийто контракт с Ливърпул изтича след година, от дълго време е договорил персоналните си условия с немския първенец и ще подпише договор за три сезона.

По-рано през седмицата мърсисайдци завършиха прехвърлянето на Дарвин Нунес, който се смята за естествения заместител на Мане.

BREAKING: Sadio Mane is on the verge of sealing a move to Bayern Munich with the club preparing an improved offer in line with ’s £42.5 million valuation
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР