Звездата на Ливърпул Мохамед Салах не закъсня с отговора си

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах не закъсня с отговора си
Коментари Харесай

Мо Салах си го върна тъпкано на шегобиеца Ашли Йънг

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах не закъсня с отговора си към Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед в обществените мрежи. В миговете директно след отпадането на „ алените дяволи” от Шампионската лига египетският ас на мърсисайдци взе своя реванш за бъзиците на своя сътрудник.

Тежки обвинявания от Лукаку: Някои в Юнайтед се скриха

През уикенда Юнайтед победи Ливърпул с 2:1 на „ Олд Трафорд”, като тогава мнозина анализатори акцентираха мощното показване на Йънг. Английският футболист, който игра като ляв бек, тотално обезличи Мо Салах, а в мрежата незабавно потеглиха смешки, че го е „ поставил в дребния си джоб”. Йънг дотолкоз се забавляваше с това, че също се причисли, горещо отричайки, че Салах се намира в джоба му.

Ашли Йънг се подиграва на Салах в обществените мрежи

Загубата с 1:2 от Севиля във вторник вечер даде съвършения мотив за африканеца да отвърне на удара. И той не пропусна опцията. Мигове след пагубната загуба за Юнайтед Салах разгласява в сторито си в „ Инстаграм” колаж с изображението, посредством което Йънг се пошегува с него, а директно до него бе подложен и трофея от Шампионската лига.

Mo Salah absolutely finishing Ashley Young on Instagram, after United were knocked out of the Champions League tonight.

What a man @22mosalah
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР