Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е съвсем близо до това

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е съвсем близо до това
Коментари Харесай

Салах и Ливърпул са постигнали пробив в преговорите за нов договор

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е напълно покрай това да реализира съгласие с клуба с нов контракт, оповестява вестник “Мирър ”. До това развиване се е стигнало, откакто египтянинът е намалил своите първични условия към мърсисайдци, което е довело до пробив в другояче водените отдавна диалози. Настоящото съглашение на крилото е до лятото на 2023-а, само че в този момент той ще подпише за нови четири години, което вероятно значи, че той ще остане на “Анфийлд ” до момента в който стане на 34 години.
 Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа Ливърпул хвърли ръкавица към Манчестър Сити след десетата си поредна победа
Първоначално бе сложил извънредно високи финансови условия за заплата, която щеше да го изкачи в топ 3 на най-високо платените футболисти в, което от не са били склонни да изпълнят. В последните дни и неуспеха на Египет в опитите му да се класира на Световното състезание в края на тази календарна година, последвалото отношение от страна на хората в клуба към крилот са довели до смяна в мнението му и по-голяма податливост за компромис, с цел да се стигне до сделка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР