Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е много близо до това

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е много близо до това
Коментари Харесай

Салах: Титлата е по-важна от индивидуалните награди

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах е доста покрай това да се трансформира в играчът, отбелязал най-бързо 50 гола във Висшата лига за един тим. Ако означи попадение в 64-ия си турнирен мач за мърсисайдци (тази вечер против Уотфорд) или в 65-ия си (в неделя против Евертън), нападателят ще усъвършенства достижението на легендата Алън Шиърър, който доближи до тази граница за 66 дуела с Блекбърн. Въпреки че Салах желае да счупи този връх, за него е по-важно отборът му да завоюва купата в британския хайлайф - нещо, което не се е случвало в последните 29 години.

“Би било прелестно да вкарам ночер 50, 51 и 52! Винаги се старая да въвеждам още голове и да се представям по-добре. Разбира се, че върховете са хубаво нещо, само че за мен купата във Висшата лига е най-важна. Това е доста огромна седмица. Имаме три мача за осем дни и в случай че се оправим добре в тях и към момента сме на върха, това би било нещо огромно за нас. След това ще останат единствено девет мача и ще имаме време да се възстановим за тях и да мислим за това.
Mo Salah hoping to become fastest player in Premier League history to reach 50 goals for one team with strike against Watford:

'It would be nice to score number 50, number 51 and 52'https://t.co/UR1nklArKe
— MailOnline Sport (@MailSport) February 27, 2019 Играя доста като централен нападател през този сезон, само че към момента играя и като крило, като имам доста голове на тази позиция. Не ми харесва да се дефинирам като номер 9 поради метода, по който играя. Никога не арестувам топката и постоянно съм мощен физически. Като нападател би трябвало да се връщам доста обратно, с цел да получа топката и да мина през играчите, тъй че даже когато играя като девятка, стилът ми на игра е друг от този на доста централни нападатели. Когато играя като номер 9, прибирам се да играя и като номер 10, да вардя топката и да дриблирам. Винаги се пробвам да оказа помощ на отбора да вкарва голове и към момента съм измежду голмайсторите на Висшата лига, тъй че съм благополучен от това”, съобщи Салах за формалната стратегия на Ливърпул за мача с Уотфорд.
" Of course records are nice but for me the Premier League is now the most important thing. "

Mohamed Salah insists ending Liverpool's 29-year title drought means more to him than any individual accolades.

Read: https://t.co/nsbXo6xqIM pic.twitter.com/trVS1zIf5n
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) February 27, 2019 Премиър лийг 28 кръг, сряда 27 февруари  Ливърпул 22:00предстои  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР