Звездата на Ливърпул Мохамед Салах даде обширно интервю пред авторитетния

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах даде обширно интервю пред авторитетния
Коментари Харесай

Салах: Разликата с предишния мач с "Реал" е, че сега сме шампиони

Звездата на " Ливърпул " Мохамед Салах даде обстойно изявление пред авторитетния испански " Марка " седмица преди гостуването на " Реал " Мадрид в първи мач сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига. Голмайсторът на мърсисайдци приказва за жаждата за реванш и упоритостите на клуба, засегна и друга значима тематика - връзките с мениджъра Юрген Клоп и бъдещето си на " Анфийлд ".

Сблъсъкът с кралския клуб е повтаряне на злощастния за " Ливърпул " край в шампионата от 2018 година Изминаха три години откогато Салах бе сменен наложително още през първото полувреме, откакто получи травма в рамото при прикосновение със Серхио Рамос.

" Този мач остава в предишното, не мисля за него, а единствено за противника. Всеки е фокусиран върху своя тим и желанието да победи. Да кажем, че имаме специфична мотивация да спечелим и да продължим към полуфиналите. Каквото и да стане обаче, няма да промени резултата от финала в Киев. Какво е особеното в " Ливърпул " от този момент? Спечелихме купата в Англия и Шампионската лига. Победители сме. Това е огромна смяна! "

" Насъбра ни се доста през сезона. Късметът не бе на наша страна. Това единствено ни стимулира повече да побеждаваме в Шампионската лига. Надявам се да успеем. "

" Отношенията ни с мениджъра са естествени за двама експерти. Така бих ги описал. Дали се виждам в различен клуб? Не зависи напълно от мен. Предпочитам да не жегвам тематиката в този момент. Дано играя още дълги години, тъй че за какво не? Никой не знае какво следва. Може би един ден - да. "

Салах съобщи, че мечтае да вдигне трофей с Египет преди края на кариерата си, а един от най-важните му голове досега е точно с националната фланелка.

" Отбелязах попадението, с което се класирахме за международното състезание през 2018 година Друг значим гол е този от финала в Шампионската лига против " Тотнъм " през 2019 година Най-красивият? Срещу " Евертън " в Англия или против " Рома " в полуфиналите на Шампионската лига, само че имам и един против " Манчестър Сити ", който също доста одобрявам. ", показа Салах.

Test rápido a! ¡Completa la frase!
El éxito que le gustaría antes de retirarse, la noche del 4-0 del Barça, sus mejores goles, su compañero más divertido...
Por
— MARCA (@marca)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР