Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо описа като „специално” чувството да

...
Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо описа като „специално” чувството да
Коментари Харесай

Коутиньо: Да бъда капитан насред Анфийлд бе специално

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо разказа като „ специално” възприятието да изведе тима с капитанската лента посред „ Анфийлд” в решителния дуел от групите на Шампионската лига против ЦСКА Москва. За бразилеца, който вкара хеттрик при разгрома на руснаците със 7:0, това се случи за първи път в неговата кариера.

Ливърпул се изгаври със Спартак по пътя към 1/8-финалите в ШЛ

25-годишният състезател получи лентата, защото титулярният капитан Джордан Хендерсън остана запаса поради недоброто си физическо положение, а вторият капитан Джеймс Милнър се появи едвам по-късно в игра при контузията на Алберто Морено.

„ Това беше една специфична нощ. Много съм благополучен от головете си и от своето представяне”, разяснява Коутиньо. „ Беше особено да бъда капитан, мисля, че за първи път ми се случва.”

Клоп: Трудно ни беше, въпреки и никой да не има вяра

„ В идващия стадий от шампионата можем да се надигнем против някои огромни тимове, само че дано забележим какъв ще е жребият”, добави южноамериканецът.

За първи път от сезон 2008/2009 Ливърпул доближава стадия на елиминациите в Шамипионската лига. В осминафиналите отборът евентуално може да се изправи против някого всред Базел, Байерн Мюнхен, Ювентус, Шахтьор Донецк, Порто и Реал Мадрид. Жребият за идната фаза ще се тегли в понеделник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР