Звездата на Левски Габриел Обертан разкри, че в момента води

...
Звездата на Левски Габриел Обертан разкри, че в момента води
Коментари Харесай

Обертан: Щастлив съм в Левски и искам да остана

Звездата на Левски Габриел Обертан разкри, че сега води договаряния за нов контракт с клуба. Изричното предпочитание на французина е да остане на " Герена ", като показа, че се усеща повече от чудесно в столичния гранд.

" Водя договаряния за новия контракт, ще забележим какво ще се случи. Знам, че желая да остана в Левски. Харесва ми ситуацията в тима и работата с треньора. Собственикът Спас Русев също се държи доста добре с мен. Мисля, че ще се споразумеем и в случай че би трябвало да съм почтен, желая да остана ", показа Обертан пред сътрудниците от Канал 3.
" Това са неща от кухнята и ще се разберем. Сега съм по-възрастен и разбрах, че когато намериш място като тук, където хората правят оценка това, което правиш и си благополучен, би трябвало да останеш. Искам да спечелим както купата, по този начин и Купата на България. Ще се борим до последно. До самия край няма да бъде ясно кой ще бъде първенец. За Купата също ще се хвърли оптимално. Няма да пестим сили, тъй като желаеме да спечелим и двата трофея. Победихме ЦСКА поради духа, който имаше тима. Ако си толкоз стимулиран, колкото бяхме ние, ти към този момент си спечелил даден мач ", разяснява ще французинът. Първа лига 10 кръг, събота 29 септември  ЦСКА-София 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР