Звездата на Левски - Габриел Обертан разкри, че в момента

...
Звездата на Левски - Габриел Обертан разкри, че в момента
Коментари Харесай

Габриел Обертан: Искам да остана в Левски, тук се чувствам щастлив

Звездата на Левски - Габриел Обертан разкри, че сега води договаряния за нов контракт с клуба. Изричното предпочитание на французина е да остане на " Герена ", като показа, че се усеща повече от чудесно в столичния гранд.

" Водя договаряния за новия контракт, ще забележим какво ще се случи. Знам, че желая да остана в Левски. Харесва ми ситуацията в тима и работата с треньора. Собственикът Спас Русев също се държи доста добре с мен. Мисля, че ще се споразумеем и в случай че би трябвало да съм почтен, желая да остана ", показа Обертан пред сътрудниците от Канал 3.

" Това са неща от кухнята и ще се разберем. Сега съм по-възрастен и разбрах, че когато намериш място като тук, където хората правят оценка това, което правиш и си благополучен, би трябвало да останеш. Искам да спечелим както купата, по този начин и Купата на България. Ще се борим до последно. До самия край няма да бъде ясно кой ще бъде първенец.

Знаехме какъв брой значима за клуба и почитателите ще бъде успеха над ЦСКА. Спечелихме против тях с по-голямата ни мотивация ", добави той.

 Левски прикани за поддръжка, Обертан на български: Ела на стадиона, брате!
Левски прикани за поддръжка, Обертан на български: Ела на стадиона, брате!

От " Герена " пуснаха любопитно видео
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР