Звездата на Левски -Борислав Цонев-Близнака изригна след кошмарния инцидент с

...
Звездата на Левски -Борислав Цонев-Близнака изригна след кошмарния инцидент с
Коментари Харесай

Звездата на Левски Боби Цонев след кошмара с Ериксен: Помислете преди да псувате играчите

Звездата на Левски -Борислав Цонев-Близнака изригна след кошмарния случай с датския национал Кристиан Ериксен в мача от Евро-2020 с Финландия. Звездата на италианския първенец „ Интер “ колабира на терена, лекарите дълго опитваха да го върнат към живота, даже употребявайки електрошок. От болничното заведение, където играчът бе откаран, обявиха на идващия ден, че футболистът е нормализиран и най-лошото се е разминало. След спирането дуелът въпреки всичко се доигра, а финландците стигнаха до триумфа с 1:0. Юношата на орлетата излезе с апел в обществените мрежи за повече почитание към професионалните спортисти.

„ За момента забравихте, че сте от „ Арсенал “ или „ Челси “, нали? Че сте бели или черни, българи или датчани, християни или евреи… нали? Няма нищо по-важно от човешкия живот. Животът на професионалния състезател е сложен и тежък. Следващия път помислете, преди да кажете „ д...а “ тоз негодник, взима един чувал с пари, а не може да вкара от 2 метра. Това е цената, покажете почитание към всички спортисти и в частност футболисти, които след обновяването на шампионатите преди година не са спрели да играят нито за седмица “, написа халфът на „ Левски “ в профила си в интернет.

Бившият национал Михаил Александров също реагира с прочувствено обръщение към тези, които не правят оценка труда на състезателите, лишенията и компликациите, през които минават. “Рядко си разрешавам да показвам усеща в прибързани постове и да бъда краен, само че този път ще прекрача границата, без даже да се замисля. До всички тези, които са толкоз надалеч от футболистите и техния живот, само че в действителност си мислят, че са толкоз близо! До всички тези, които изричат “аз мога по-добре от тоя ”, до момента в който гледат даден мач. Майната ви! Нямате никаква концепция какъв брой сложен е животът на даден футболист и през какво минава преди, по време и след дадена среща, която гледате от канапето у дома. Нямате никаква концепция дали го боли нещо, дали му е мъчно и дали се усеща добре! Разбирате го, когато се случи нещо такова, и стартирате да го цените една концепция повече. До всички вас, колкото и доста да сте – нека всеки един осъзнае какъв брой опасен е футболният живот и идващия път, когато решите да избивате комплекси върху някого, просто се поклонете. Поклонете се поради този, който се бори за живота си, до момента в който играе за родината си; поклонете се поради тези, които са го обкръжили и се молят за него; поклонете се поради всичките тежки натоварвания, всичките неналичия у дома, всичката болежка и всичките ограничения, които вие не е нужно да вършиме! Няма да издържите и седмица в света на даден състезател, тъй че идващия път, когато видите подобен, просто го уважавайте! Молим се за Ериксен “, изля душата си М. Александров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР