Звездата на Лестър Сити Рияд Марез все още си е

...
Звездата на Лестър Сити Рияд Марез все още си е
Коментари Харесай

Марез не се отказал от идеята да загърби Лестър

Звездата на Лестър Сити Рияд Марез към момента си е сложил за цел да си откри нов тим от по-висока класа. Дори назначението на Клод Пюел за управител наподобява няма да убеди алжирския техничар да остане на „ Кинг Пауър Стейдиъм”.

Наскоро играчът даде изявление, в което разкри, че шефовете на „ лисиците” цяло лято са саботирали възможната му продажба, въпреки пред него да са твърдели, че няма проблем да бъде продаден. Според африканеца всичко е почнало с прехвърлянето на Н’Голо Канте в Челси, след който в Лестър са стегнали редиците.

Марез подвигна завесата за двуличието в Лестър

26-годишният Марез в никакъв случай не е крил желанието си да заиграе в отбор, който постоянно се изявява в Шампионската лига. Въпреки всичко Лестър разчиташе, че ще може да го убеди да остане за по-дълго в техните редици.

В Лестър гъбаркали крепко Марез за проваления трансфер

Клод Пюел също по този начин е провел няколко диалога с Марез, но без резултат. Футблист №1 на Африка за 2016-а година остава все по този начин решен да работи в името на своя трансфер. Това е донесло значително отчаяние както на експерта, по този начин и на клубната администрация, която е наясно, че в случай че Марез си тръгне, то творчеството в предни позиции съществено ще намалее.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР