Звездата на Лестър Сити Рияд Марез няма да напуска клуба

...
Звездата на Лестър Сити Рияд Марез няма да напуска клуба
Коментари Харесай

И хайде отново – Лестър никъде не пуска Марез

Звездата на Лестър Сити Рияд Марез няма да напуща клуба през януари, безапелационен беше мениджърът на тима Клод Пюел.

Марез се разбра с Лестър с трансфер

Алжирският национал е под пара, откогато френският експерт пое „ лисиците” и значително стабилизира изявите им. Силните изяви на 26-годишния Марез още веднъж възпламениха трансферните спекулации към него, като най-упорито се твърди за негов трансфер в Ливърпул или Арсенал. И двата тима имат потребност от свежа кръв в офанзива, тъй като неотдавна „ червените” продадоха Филипе Коутиньо на Барселона против 142 милиона паунда. Арсенал от своя страна е на път да загуби Алексис Санчес и ще би трябвало да попълни тази липса.

„ Дали Марез ще си тръгне? Този въпрос не ни тормози. Не обръщаме внимание на целия този звук, всичко е единствено спекулации”, разяснява Пюел.

Марез не желае в Ливърпул, само че Лестър го бута натам

„ Разбира се, в този момент е трансферният интервал и е обикновено към най-хубавите играчи да се спекулира. Не се опасявам от това, тъй като при нас духът е приказен, а държанието на тима е чудесно.”

„ Имам доверие на Рияд. Говорим си доста с него за разнообразни неща и постоянно за футбол, тъй като той доста харесва футбола. Сега той сподели чудесна зрялост и можем да го забележим в играта му”, добави мениджърът на Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР